Please assign a menu to the primary menu location under menu

OngecategoriseerdShoplog

Shoplog Lemonade

Lemonade! Hele leuke winkel in Amsterdam Oost Watergraafsmeer. Vorige week ben ik daar geweest en heb ik een paar leuke dingen gekocht.

logo-lemonadev2

3-15-shoplog-lemonade-amsterdam-watergraafsmeer-bijtring-klein-baby-smal-sophie-le-girafe-giraffe-vulli-shoplog-sjaal-lemonade-CarlijnqIn de etalage zag ik een leuke sjaal hangen. Die zal Nola goed staan, dacht ik. Voor mezelf koop ik ook veel sjaals, vooral die ronde. Ik ben er echt fan van, makkelijk accessoire en het geeft makkelijk wat meer kleur aan je outfit. Nou is het voor een baby niet heel praktisch, maar toch moest ik even binnen kijken.

Achterin de winkel hebben ze een hoekje met baby kleding. Hoe meer je richting de ingang van de winkel loopt, hoe groter de maten. Achterin de winkel hebben ze een leuk speelhoekje voor de kinderen. De winkel geeft een warme sfeer, het is erg leuk ingericht! Ze hebben merken die je niet veel ziet en hele leuke, originele kraamcadeau’s. Je vindt hier kleding voor het midden en hogere segment. Als in duurdere en betaalbare kleding.

3-15-shoplog-lemonade-amsterdam-watergraafsmeer-bijtring-klein-baby-smal-sophie-le-girafe-giraffe-vulli-shoplog-sjaal-lemonade-Carlijnq-3Ik vind het leuk om de H&M kleding af te wisselen met wat exclusievere kleding die je minder ziet. De sjaal heb ik in ieder geval gekocht! Hij is zo leuk. Je hebt er ook bijpassende mutsen bij, maar mutsen daar houdt Nola niet zo van en die zijn ook niet meer zo nodig. Als de muts over haar ogen komt, wordt ze heel boos. Staat de sjaal niet super leuk! Ik vind ‘m stoer. Het is een sjaal van Carlijn Q en deze is €14,95.

Ze hebben ook een hele collectie van “Sophie le giraffe”. Ik denk dat Nola haar tandjes al doorkomen. Rood wangetje, veel kauwen op vingers, kwijlen, vaak 37,5 graden verhoging en dunne poep. Ze is 3,5 maanden dus het is wat vroeg en je weet het nooit zeker. Maar goed, de bijtringen die wij in de koelkast hebben liggen passen nog niet in haar mond. De medewerkster bij Lemonade3-15-shoplog-lemonade-amsterdam-watergraafsmeer-bijtring-klein-baby-smal-sophie-le-girafe-giraffe-vulli haalt deze bijtringen tevoorschijn. In deze doos zit een zachte en harde bijtring en er zitten aan één bijtring twee ringen. Makkelijk vast te pakken en past makkelijk in haar mond! Deze neem ik mee! Ze zijn van het merk Vulli en zijn €20,95.

3-15-shoplog-lemonade-amsterdam-watergraafsmeer-bijtring-klein-baby-smal-sophie-le-girafe-giraffe-vulli-shoplog-sjaal-lemonade-Carlijnq-11

Yeah! Ze kan ‘m goed vast pakken en ze doet ‘m goed in haar mond. Niet alleen op dit fotomoment ;-).

De Lemonade zit in Amsterdam Oost aan de Middenweg 46. Als je eens in Amsterdam Oost, aan het winkelen bent, is het, het zeker waard om even hier een kijkje te nemen.

Dit was mijn shoplog van de Lemonade. Wat vinden jullie er van?

-X-

Annelon

1 Comment

  1. Wat staat de sjaal haar ontzettend schattig! Leuke blog: ik houd wel van originele dingen die je niet overal ziet.

Leave a Response