Please assign a menu to the primary menu location under menu

Wij hadden twee katten. Bram en Stijn, twee echte doerakken. Ze doen alles wat ze willen en zoeken vooral lekkere plekjes om te liggen. Tijdens mijn zwangerschap was dit één van de dingen waar ik mij enorm aan ergerde. Wat moest ik nou met de box voor de baby. Daar mogen ze echt niet in gaan liggen.
Ik bedacht het volgende. Een deksel voor op de box. Wat heb ik er voor gebruikt:

  • Vierkante houten plank die iets groter is dan de box3-15 box-katten-bord-naam-diy-deksel op box-geen kat in de box-1
  • Magneetverf (Hema)
  • Roze verf (Praxis)
  • Figuurtjes (Xenos)
  • Handvatten (Praxis)
  • Houtlijm

3-15 box-katten-bord-naam-diy-deksel op box-geen kat in de box-5De plank heb ik geschuurd en twee keer beschilderd met magneetverf. Nadat dit was opgedroogd heb ik de plank roze geverfd. Ook twee keer. Toen de verf was opgedroogd heb ik de houten figuren op geplakt met houtlijm. Deze moest een nacht drogen.

Bij de praxis hebben we 3-15 box-katten-bord-naam-diy-deksel op box-geen kat in de boxhandvatten gekocht (waar je keukenkastjes mee opent). Deze hebben we bevestigd aan twee kanten van de plank. Zo kan je de plank er makkelijk op en af tillen.

Nu kunnen de katten niet meer in de box springen en er in gaan liggen. Geen haren en geen kapot speelgoed in de box van Nola!

-X-

Annelon

3-15 box-katten-bord-naam-diy-deksel op box-geen kat in de box-3

Leave a Response