Please assign a menu to the primary menu location under menu

Vorige week schreef ik een artikel over de laarsjes die we hebben gekregen van de webshop Boofies. Nu heeft Dionne samen met Lille van 7 maanden leuke schoentjes gereviewed. Lees hier hun review.

Van de Webshop Boofies heeft Lille witte Oxxy schoenen ontvangen om uit te proberen. De schoentjes worden afgeleverd in een mooi doosje waar ik gelijk al enthousiast van word. Achterop de verpakking staat een matentabel van Oxxy. Ondanks dat ik de goede maat heb besteld (size 17, 11,5cm) vallen de schoentjes ruim bij Lille. Dat is op zich niet erg, zo kan ze er langer plezier van hebben!

7-16-oxxy-schoentjes-baby-boofies-webshop-schoenen-groot-breed-baby-kinderen-kinderschoenen-review-moeder-nanny-amsterdam-matentabel

De witte schoentjes zijn gemaakt van leder en hebben een handige klittenband sluiting aan de voorkant. Mijn voorkeur gaat vanaf nu ook uit naar schoentjes met klittenband in plaats van veters. De schoen is namelijk veel makkelijker aan te trekken en je bent niet onnodig lang bezig met het strikken van de veters die Lille vervolgens weer los trekt.

7-16-oxxy-schoentjes-baby-boofies-webshop-schoenen-groot-breed-baby-kinderen-kinderschoenen-review-moeder-nanny-amsterdam-passen

Verder ben ik ook erg blij dat de hak van deze schoentjes verstevigd zijn. Lille vindt het erg leuk om te staan en door de versteviging worden haar voetjes goed ondersteund. Dit vind ik ook echt belangrijk!

7-16-oxxy-schoentjes-baby-boofies-webshop-schoenen-groot-breed-baby-kinderen-kinderschoenen-review-moeder-nanny-amsterdam-achterkant-onderkant

Door de franjes als afwerking krijgt het schoentje een speelse uitstraling. Lille ging hier ook gelijk aan friemelen. Ze zijn dus goedgekeurd door haar en ze zal ze vaak gaan dragen!

7-16-oxxy-schoentjes-baby-boofies-webshop-schoenen-groot-breed-baby-kinderen-kinderschoenen-review-moeder-nanny-amsterdam

Deze schoentjes ter waarde van €24,95 zijn, naast deze witte variant, ook verkrijgbaar in diverse andere kleuren waaronder roze en grijs.

Wat een leuke review. De schoenen van het merk Oxxy vallen dus erg groot uit, goed om rekening mee te houden wanneer je de schoentjes besteld. Wat staan, de schoentjes, Lille schattig. Haha ik herinner mij dat ook nog wel van Nola, het interessant vinden van de schoentjes en het in de mond stoppen.

-X-

Annelon

 

 

Dit artikel is gesponsord

Tags : babyschoenen

Leave a Response