Please assign a menu to the primary menu location under menu

BoekenOngecategoriseerdReviews

Review: Ik voel, ik voel… een beer

Nola is gek op boeken. Deze week ontvingen we een heel leuk boekje van de uitgeverij Gottmer. “Ik voel, ik voel… een beer” heet het boekje. Het is een klein mooi boekje met zwart witte illustraties. Het gaat bij dit boek vooral om het voelen. Het is daarom ook een voelboekje.

Voelen is goed voor de sensomotorische ontwikkeling. 8-15-boek-baby-nanny-amsterdam-gottmer-review-ik-voel-ik-voel-een-beer-voelboek-voelboekje-leuk-cadeauDoordat het boekje zwart en wit is zal een kindje zich niet afleiden. In het boek staan verschillende dieren met verschillende soorten huiden.

8-15-boek-baby-nanny-amsterdam-gottmer-review-ik-voel-ik-voel-een-beer-voelboek-voelboekje-leuk-cadeau-ijsbeerEen wolf met langer haren, kat met korte haren, muis met een zachte vacht, panda met een huid dat voelt als suède, een hele zachte ijsbeer en nog veel meer.

Doordat ik haar hand pak en over het dier 8-15-boek-baby-nanny-amsterdam-gottmer-review-ik-voel-ik-voel-een-beer-voelboek-voelboekje-leuk-cadeau-helpen (2)heen strijk, blijft zij zelfstandig aan het dier voelen. Dit zal ook een heel leuk boek zijn voor een blind kindje denk ik!

8-15-boek-baby-nanny-amsterdam-gottmer-review-ik-voel-ik-voel-een-beer-voelboek-voelboekje-leuk-cadeau-katEcht een gaaf boekje. Juist doordat het zo simpel getekend is en een baby kan voelen. Ik denk dat dit leuk is tot een jaar of twee/drie. Ik geef vaak boeken cadeau. Deze zou leuk zijn als kraamcadeau. Ouders krijgen altijd zoveel kleren voor de baby, een boek heb je langer wat aan en is best origineel en pedagogisch verantwoord. Dan moet je er ook maar bij8-15-boek-baby-nanny-amsterdam-gottmer-review-ik-voel-ik-voel-een-beer-voelboek-voelboekje-leuk-cadeau-panda zeggen dat dit een goed boekje is voor de sensomotorische ontwikkeling;-).

Het is een boek van Xavier Deneux en uitgegeven door Gottmer. Je kan het boekje kopen op de website van Gottmer en is €10,95. Dat vind ik serieus niet duur. Ik dacht dat het boekje iets van €14,95 was.

-X-

 

Leave a Response