Please assign a menu to the primary menu location under menu

BoekenOngecategoriseerdReviews

Boekreview: Het grote liedjesboek van Fien en Milo

Vorig weekend logeerde ik samen met Nola bij mijn moeder, de oma van Nola. Dat weekend was Nylan(3) er ook, het neefje van Nola. Oma houdt van boeken lezen en dat doet ze het liefst met haar kleinkinderen.

Nylan was een beetje verdrietig, omdat hij eigenlijk wilde dat zijn moeder bij hem bleef. Helaas kon dat niet want ze moest werken. Gelukkig hebben wij iets meegenomen.

Ik en Nola hadden het grote liedjesboek van Fien en Milo mee genomen. Dit boek is van Pauline Oud en uitgegeven door uitgeverij Clavis.

8-15-hoedje-van-papier-liedjes-liedjesboek-boek-kinderen-peuter-fien-en-milo-clavis-pauline-oudIn het liedjesboek staan uiteraard liedjes. Elk liedje begint met een opdracht, namelijk het zoeken van een plaatje. Daarna volgt de tekst van een liedje zoals hoedje van papier. Bij het liedje van “hoedje van papier” wordt laten zien hoe je een hoedje van papier vouwt.

Bij het liedje “hoofd, schouders, knie en teen” zit een dansje net als bij “in de maneschijn”. Fien en Milo nemen je mee door het hele liedjesboek. Bijna alle liedjes zijn iedereen wel bekend.

Nola vind het leuk om met oma en Nylan door het boek te bladeren, plaatjes8-15-hoedje-van-papier-liedjes-liedjesboek-boek-kinderen-peuter-fien-en-milo-clavis-pauline-oud-hoedje-lievelingsknuffel te kijken, te luisteren en naar Nylan te kijken. Nylan is al drie jaar dus kan al echt mee doen. Samen met oma zingt hij het liedje “hoedje van papier” en vouwt hij ook een hoedje van papier. Dit hoedje doet hij op bij zijn lievelingsknuffel “nano”.

8-15-hoedje-van-papier-liedjes-liedjesboek-boek-kinderen-peuter-fien-en-milo-clavis-pauline-oud-liedje-nanny-amsterdam-gastouderNylan was helemaal tot rust gekomen, afgeleid en vermaakt door het boek, gelukkig maar!

-X-

Annelon

 

Leave a Response