Please assign a menu to the primary menu location under menu

image

Dansles voor kleine peuters. Ja dat bestaat! In Amsterdam hebben ze al op een aantal locaties peuterdans. Zoals in het Kinderkookkafe in het Vondelpark en aan de Jan Steenstraat achter de Albert Cuyp.

Een paar weken op vrijdag heb ik op vier kinderen gepast in de Pijp. Olivier(2), Philip (1), Annemijn (2) en Teije (1). Dit was heel erg gezellig. Annemijn gaat elke vrijdag naar Peuterdans en Olivier mocht deze weken ook mee doen.

image

Peuterdans is echt een uitlaatklep voor de kleintjes. Ze kunnen lekker bewegen en zijn met muziek bezig. Ook leren ze over bepaalde thema’s zoals jungle of de winter. Bij binnenkomst trekken de peuters hun dansschoenen aan, nemen ze afscheid van hun papa, mama of nanny, krijgen ze een sticker en mogen ze op de grond in een kringetje gaan zitten. De papa’s, mama’s en nannies gaan weg en zijn na het dansen weer terug. Een les duurt een uur. Terwijl de peuters dansen ga ik vaak wandelen op de Albert Cuyp of naar de Yoghurt Barn.

Peuterdans is voor peuters van 2 en 3 jaar. Jongens en meisjes. De prijs is ongeveer €8,50 per les. Kijk voor meer informatie op www.danspeuterdans.nl.

Peuterdans is echt een aanrader, het is goed voor de kinderen om te bewegen en ook voor de sociale contacten die het kind op doet.

image

-xx-

Annelon Roskam

 

Leave a Response