Please assign a menu to the primary menu location under menu

BabyOntwikkeling

Nola wordt 1 jaar

Het duurt nog 9 dagen voordat Nola 1 jaar is. Dit komt steeds dichter bij, heel dicht bij. De laatste tijd bedenk ik met alles, vorig jaar dit en vorig jaar dat:

– Vorig jaar was ik jarig met een super dikke buik.
– Vorig jaar begon mijn zwangerschapsverlof.
– Vorig jaar zag ik alle moeders van de zwangerschapsgym voor het laatst zwanger.
– Vorig jaar werd een kindje geboren die twee weken ouder is dan Nola.

Ga zo maar door. Van de week zat Nola voor het eerst op haar houten driewieler en ik was helemaal versteld dat ze daar op vooruit kon. Gisteren zat ze op haar stoeltje voor de tv en kon ze ineens met haar voeten bij de grond terwijl ze zat. Ik ben de laatste weken erg sentimenteel aan het doen 😅. Dat had ik niet van mezelf verwacht. Ik denk dat andere moeders zich hier wel in kunnen vinden.

Ik ben druk bezig met de voorbereidingen van haar eerste verjaardag. Het wordt een klein maar gezellig feestje. Een echt kinderfeestje. Nola gaat tussen de middag gewoon even slapen en de visite is er ‘s ochtends twee uurtjes en ‘s middags drie uurtjes. Dat is voor Nola (en ons) genoeg. Allemaal lieve mensen om haar heen die een deel van Nola haar eerste levensjaar waren.

Dit is een nogal sentimenteel blog, zo schrijf ik eigenlijk bijna nooit, maar toch wilde ik dit met jullie delen. Dit blog heb ik geschreven naar aanleiding van dit filmpje :). Voor mij en ik denk mijn familie is dit jaar heel bijzonder geweest.

-X-

Annelon

Leave a Response