Please assign a menu to the primary menu location under menu

Goede doelenOngecategoriseerd

Nola doneert voor stichting Lotte’s leven

7-15-stichting-lottes-leven-niet-aangeboren-hersenletsel-goed-doel-doneren-donatie-nanny-amsterdam-featured-babyIk woon nu zo een drie jaar in Amsterdam, daarvoor heb ik altijd gewoond in Zeewolde. Ik zat op de basisschool ‘t Kofschip. Hier leerde ik Lotte kennen. Ik kende haar omdat ze bij een vriendin van mij en mijn broertje in de klas zat. Na de basisschool kende ik Lotte van het uitgaan. In een dorp als Zeewolde kent iedereen elkaar wel en wordt er over elkaar gesproken…

… maar Tweede kerstdag 2009 werd er helaas over wel iets heel ergs gesproken. Lotte heeft die dag een ernstig auto ongeluk gehad. Ze heeft van top tot teen alles gebroken, verbrijzeld en gescheurd. Ze hebben haar vervolgens kunstmatig in coma gehouden zodat alles kon genezen. Toen de artsen wilde stoppen met het kunstmatig in coma houden kwamen ze er 7-15-stichting-lottes-leven-niet-aangeboren-hersenletsel-goed-doel-doneren-donatie-nanny-amsterdam-featured-baby-thumbs-upachter dat Lotte zelf in coma lag. In totaal duurde dat 8 maanden. Door dit alles heeft ze hersenbeschadiging opgelopen waardoor ze haar spieren niet meer onder controle heeft. Ze kan nog niet praten en moeizaam bewegen. Geestelijk is ze helemaal goed maar ze kan zichzelf niet uiten. Ze communiceert door middel van een computer of een letterkaart. Op de letterkaart kan ze met haar linkerarm de letters aanwijzen.

In Nederland is Lotte helaas uitbehandeld, maar in Amerika kunnen ze nog wel wat doen, stamcel- en zuurstoftherapie. Hiervoor hebben ze zo snel mogelijk €150.000 nodig. Er is een stichting opgericht voor Lotte, Lotte’s leven. De stichting heeft al veel aandacht gekregen in verschillende programma´s, maar er is nog steeds geld nodig. Lotte hoopt nog een keer naar Amerika te kunnen gaan voor behandelingen die ze hard nodig heeft.

7-15-stichting-lottes-leven-niet-aangeboren-hersenletsel-goed-doel-doneren-donatie-nanny-amsterdam-featured-afbeeldingSamen met Nola maak ik nu geld over naar het rekeningnummer van Lotte´s Leven:

ING NL82 INGB 0006 5203 39
t.n.v Stichting Lottes Leven

Jullie kunnen dat natuurlijk ook doen. Lotte zal dit erg waarderen. Als je stort, namens Lotte, bedankt!

-X-

Annelon & Nola

Leave a Response