Please assign a menu to the primary menu location under menu

In Nederland regent het veel. Regen kan ook leuk zijn vooral als je een leuke regenjas hebt waarmee je lekker door de regen kan rennen en in de plassen kan stampen. Nylan heeft een regenjas gekregen. Lees hier wat hij en zijn moeder, Marieke, er van vinden.

 

regenjas hublot peuter kleuter dreumes wind regen ideale jas streepjes klassieke kleuren review nanny annelon felle kleuren stoerNylan kreeg een regenjasje van het merk Hublot. Een prachtig, klassiek jasje. Mooi afgewerkt, knoopjes met een leuk detail (het bootje van Hublot), een fijne rits, heerlijke capuchon en heel fijn, een lekkere warme voering. Ik ben direct dol op de klassieke kleurtjes, geel en dan streepjes aan de binnenkant ( blauw en grijs ). Het jasje zit Nylan als gegoten en hij wordt direct blij van de kleur en vooral dat het jasje zo gemakkelijk aan gaat.

Het is vandaag een winderige dag met af en toe een drupje regen, komt mooi uit, direct naar buiten ermee. Nylan krijgt het niet koud en vindt het jasje fijn zitten. Eenmaal thuis trekt hij het zelf gemakkelijk uit, ideaal. Een zeer positief punt vind ik de rits. Je ziet soms bij regenjasjes dat er enkel knoopjes zijn, ook gemakkelijk voor het uit en aandoen voor kinderen zelf, maar wel erg tochtgevoelig. Jammer, want als er regen is, is er ook vaak een windje in Nederland, en dan is juist de rits fijn om tegen wind te beschermen. Deze heeft dus gelukkig een rits.

regenjas hublot peuter kleuter dreumes wind regen ideale jas streepjes klassieke kleuren review nanny annelon felle kleuren stoer7Het jasje sluit goed aan bij het lichaam van mijn zoontje. Ook de mouwen zijn lang genoeg en de capuchon gaat gemakkelijk over zijn hoofdje. Ik heb een maatje 4, perfect voor kinderen tussen 3 en 4 jaar.

Qua model valt het jasje prachtig en ik vind het Nylan heel mooi staan. Heel leuk boven een spijkerbroek, het staat echt heel stoer. Je kunt het jasje kopen bij: www.leukeregenjasjes.nl voor €39,95. Het jasje is in vele maten en in vele kleuren te koop.

 

Wat staat dit regenjasje leuk bij Nylan! Hij is er ook blij mee aan de foto’s te zien. Ik ken Marieke en Nylan erg goed, ze stuurt mij vaak foto’s van hem. Op de foto’s zie ik dan vaak dat hij het regenjasje aan heeft.

Op de een of andere manier vind ik gele regenjassen altijd erg leuk. Ik weet niet zo goed waardoor dat komt, misschien omdat je ze nu veel meer ziet. Je hebt deze regenjas ook voor volwassenen! Ik zou er ook wel een willen. Deze is maar €10,- duurder, €49,95 dus.

-X-

Annelon & Marieke

Leave a Response