Please assign a menu to the primary menu location under menu

2-16-krijtbord-shirt-baby-peuter-verjaardag-krijten-krijt-eenhoorn-meisjes-jongens-2-jaar-nanny-moeder-blog-annelonDit is origineel, een shirt waarop je zelf kan krijten. Nola is 1 jaar en dit shirt is maat 92 dus die paste ze niet helemaal, daarom ging Daliya van twee jaar hem eens testen.

Daliya vind het altijd heel leuk om te tekenen en te knutselen. Dit is wat de moeder van Daliya van het shirt vond:

 

Wat een leuk idee vind ik een T-shirt met een soort schoolbord erop. Er zitten verschillende kleuren krijtjes. Wanneer je met de krijtjes op het t-shirt tekent zie je de kleuren goed. Daliya vind het shirtje ook erg leuk, ze wilt hem het liefst elke dag aan. Haha het liefst wil ze hem aan en tegelijkertijd tekenen, dat gaat helaas niet dus vraagt ze aan mij of ik een tekening wil maken, of ze legt het shirtje neer op een stoel en gaat lekker tekenen.

2-16-krijtbord-shirt-baby-peuter-verjaardag-krijten-krijt-eenhoorn-meisjes-jongens-2-jaar-nanny-moeder-blog-annelon-kleurenHet t-shirt kan makkelijk met de was mee gedraaid worden, de krijt gaat er dan ook weer gelijk af en ik heb geen krijt teruggevonden op de rest van de was.

Wat wel jammer is, is dat als je met het t-shirt langs bijvoorbeeld de bank komt, het krijt wel afgeeft. Het is hetzelfde als krijt op een schoolbord, dat veeg je ook zo weg.

2-16-krijtbord-shirt-baby-peuter-verjaardag-krijten-krijt-eenhoorn-meisjes-jongens-2-jaar-nanny-moeder-blog-annelon-klaarNou Daliya vind het shirt dus super leuk. Zou ik ook leuk vinden als ik zo jong was als haar. Wat Danja zegt is inderdaad waar, Nola had het shirtje aan en klom over de bank. Het krijt ging er toen ook af. Ik denk dat dat de reden is dat het shirtje voor kinderen vanaf twee jaar is ;-). Dan zitten ze tenminste  nog een beetje netjes.

Dit shirt is €21,95 en je koopt hem bij krijtbordtshirt.nl. Je hebt ze in verschillende kleuren met verschillende plaatjes er op. Voor zowel jongens als voor meisjes in de maten 92 tot en met 152.

-X-

Annelon

 

201407312334218

Leave a Response