Please assign a menu to the primary menu location under menu

Een paar weken geleden heb ik met twee vriendinnen afgesproken in Amersfoort. Één van deze vriendinnen kwam met het idee af te spreken bij Corazon. Dit zou een kindvriendelijk restaurant zijn. Dat vond ik een goed idee want ik voel me altijd erg opgejaagd als Nola keihard begint te huilen midden in een restaurant of café. Daar hoef ik mij bij een kindvriendelijk restaurant niet druk om te maken.

corazon-coffee-amersfoort-Nanny-Annelon-Nannybureau-amsterdamOp de deur van Coffee Corazon hebben ze een sticker van Oudersvannu. We komen binnen en het eerste wat ik vraag aan mijn vriendin “wat is er nou zo kindvriendelijk aan dit restaurant en waar is het speelgoed?” dat is boven zegt ze. Beneden ziet het er dus uit als een normaal restaurant.

corazon-coffee-amersfoort-Nanny-Annelon-Nannybureau-amsterdam-baby-kinderen-1

corazon-coffee-amersfoort-Nanny-Annelon-Nannybureau-amsterdam-baby-kinderen

We parkeren onze kinderwagens bij de kinderwagenparkeerplaats. Ik ben hier met Nola (6 weken), Annemarie met haar zoontje Eero (8 weken) en Marieke met haar zoontje Nylan (2,7 jaar). We lopen naar boven. Je kan hier lekker zitten op bankjes en stoelen. Er staat een magnetron voor de flesjes, er staat veel speelgoed en je kan je kindje er verschonen. Er ontbreken alleen wel traphekjes, je moet dus wel op blijven letten!

corazon-coffee-amersfoort-Nanny-Annelon-Nannybureau-amsterdam.-1jpg

corazon-coffee-amersfoort-Nanny-Annelon-Nannybureau-amsterdam.-3

Als je iets te drinken en eten wil bestellen dan moet je dit op een briefje schrijven en met een ketting naar beneden takelen. De ober pakt het briefje en komt de bestelling boven, aan je tafel, bezorgen.

Terwijl wij lekker, koffie en thee drinken, slaapt Nola op een van de bankjes.

2015-01-19 17.19.31

Amersfoort is goed te bereiken met de trein en Coffee Corazon op 10 minuten lopen van het station. Coffee Corazon is zeker een aanrader!

-X-

Annelon

Leave a Response