Please assign a menu to the primary menu location under menu

ReviewsSpeelgoed

Review: Tiny Love muziekmobiel

Een paar weken geleden leende ik een muziekmobiel van een vriendin. Nola vond het niet zo leuk in de box, ze lag liever bij iemand op schoot. Toen we deze muziekmobiel hadden, vond ze de box wel leuk. Wij dachten nu lekker ons eigen ding te kunnen doen. Helaas, na 1 minuut was het muziekmobiel alweer klaar met zijn liedje, dus Nola ook klaar met het liggen in de box. Toen kwam ik het muziekmobiel van Tiny Love tegen. Lees hier mijn review.

2015-02-06 14.11.34

We moesten een nieuw muziekmobieltje. Budgetproof, voor meisjes, handig en met langere afspeeltijd. Ik heb deze hier gekocht voor €31,-. We plaatsen de bestelling en de volgende dag hebben we hem al ontvangen.

2-15-nanny-tiny-love-muziekmobiel-review-bopita-box-speelgoed-nanny-annelon

Ik ga hem meteen open maken en ophangen, ik kan namelijk wel wat tijd voor mezelf gebruiken. Je kan het muziekmobiel op verschillende manieren ophangen. Je kan er eigenlijk heel erg veel mee. Er zit een stang bij, een stuk stevig klittenband en een knijper. Zo kan je deze makkelijk overal ophangen.

Als eerst bevestigen we hem aan de box. Er zit een stang bij die je met een knijper en schroef gemakkelijk op de box kan zetten. De knijper zet je op de box en met de schroef draai je de knijper strakker. Zo staat het muziekmobieltje stevig op de box. Met het schuifknopje doen we het muziekmobieltje aan. Er zijn drie mogelijkheden, uit, aan met geluid en aan zonder geluid. Het muziekmobieltje gaat na 30 minuten uit. Dit is lang zat.

2-15-joolz-kinderwagenbak-reiswieg-nanny-tiny-love-muziekmobiel-review

Wij gaan vaak met de reiswieg op stap. Bij vrienden of familie zetten we deze vaak op een slaapkamer en laten we Nola slapen. Ook fungeert de reiswieg als box wanneer we ergens zijn. Als we wandelen met de kinderwagen is het muziekmobieltje van Tiny Love natuurlijk ook heel leuk om op te hangen. Je hangt het Tiny Love muziekmobieltje op de reiswieg met een knijper zoals je hier rechts op de afbeelding ziet.

2-15-nanny-tiny-love-muziekmobiel-review-koelstra-wipstoeltje-speelgoed-newborn-baby-annelon

Als wij op de bank zitten in de woonkamer en Nola heeft geen zin in de box, maar wil lekker bij ons zitten, dan zetten we haar vaak in het wipstoeltje. Ook kan het muziekmobieltje hier op. Hij moet wel heel strak aan gedraaid worden.

Al ik aan tafel zit te werken, dan vindt Nola het ook erg gezellig om er bij te zitten. Nola houdt er van om onder mensen te zijn. Een echt gezelligheidsmens. Nu al houdt ze van alle aandacht :-). Daarom probeerde ik ook het Tiny Love muziekmobieltje op haar kinderstoel te bevestigen. Dit ging hartstikke goed. Hij kan niet boven haar hangen, maar wel iets op zij. Dat is niet erg, Nola heeft een voorkeurshouding naar rechts, met het muziekmobieltje links kijkt Nola ook naar links.

2-15-nanny-tiny-love-muziekmobiel-review-stokke-stoel-kinderstoel-speelgoed-newborn-baby-annelon

De meeste muziekmobieltjes zijn al gauw rond de €80,-. Ik vond dit was veel. Zeker als je weet dat ze er ongeveer 6 maanden lol van hebben. Na 6 maanden ontdekken ze veel meer speelgoed en kunnen ze dit ook vasthouden. Ik vind dat je heel veel krijgt voor de €31,- die je betaald. Hij is dus budgetproof.

  • Het is een mooi muziekmobieltje
  • Je kan hem bijna overal op bevestigen
  • Makkelijk mee te nemen
  • 30 minuten afspeeltijd
  • Mooi klassiek muziekje (wel weinig verschillende muziekjes)

Bij de duurdere muziekmobieltjes zit vaak een afstandsbediening, meerdere muziekjes en is hij groter met meerdere beestjes etc. Ik had juist een klein formaat nodig, zodat deze makkelijk mee kon. Een afstandbediening heb ik niet nodig, als hij maar lang achter elkaar door speelt.

Dit was een review over het Tiny Love muziekmobieltje. Ik en Nola zijn in ieder geval al enthousiast.

-X-

Annelon

 

2 Comments

Leave a Response