Please assign a menu to the primary menu location under menu

Ongecategoriseerd

De kinderwagen van ABC design!

We hebben een kinderwagen van ABC design ontvangen. De ABC design Condor 4. Een mooie wagen voor vooral het lage en midden segment. Hij zit namelijk in de lage prijsklasse. Het is voor die prijs een mooie, comfortabele en stevige wagen is met veel mogelijkheden!

Wij gebruiken de wagen nu voor Liam. De reiswieg zit er dus op.

Zoals je hier ziet heeft de reiswieg geen beugel maar een handvat aan de kap. Zo een handvat aan een kap is wel handig. Wel moet de kap dan wel goed vast zitten. Dat staat hij ook, want je moet met beide knoppen links en rechts de kap open en dicht doen.

Een deel van de kap kan je open doen om zo wat te ventileren.

Het is een vrij grote reiswieg. Je ziet hierboven op de foto een blok aan de onderkant van de reiswieg. Hiermee kan je hem gemakkelijk af en op het frame klikken. In de reiswieg zit natuurlijk ook een matrasje. Deze is heel zacht en heeft een goede luchtcirculatie.

Liam vind het matrasje erg lekker liggen. Het matrasje heeft een vlakke ligpositie, wat goed is voor een baby’tje. wij hebben alleen wel een doek onder het hoofdeinde gelegd. Dit kwam door de verborgen reflux van Liam. Door die reflux moet hij wat schuiner liggen.

Naast de reiswieg heb je natuurlijk ook een zitje. Je kindje kan er dus heel lang in liggen en zitten. Toen Nola de wagen zag staan wilde ze er meteen in zitten. Ik heb dus even het zitje er op gezet.

 

Zoals je, op de afbeelding hierboven ziet staan, kan je uit verschillende kleuren kiezen. Wij gingen voor een donkere kleur. Deze op de foto’s vind ik eigenlijk mooier, maar toch te besmettelijk. Ik ken mezelf, ik zal te bang zijn voor vlekken.

De voetensteun kan omhoog en omlaag. Je kindje kan dus zitten met recht of gebogen knieën. Dit zie je bij weinig kinderwagens.

Net als alle andere kinderwagens heeft deze ook een zit- en ligpositie.

Onderin de wagen heb je een grote boodschappenmand. Ideaal! Je kan er lekker veel spullen in kwijt.

Het is een goede en fijne kinderwagen. Ik moet eerlijk zeggen dat hij niet beter of fijner dan bijvoorbeeld de Joolz is, maar zoals ik al zei, voor wat je betaald is dit een hele mooie en goede kinderwagen!

Deze kinderwagen is €531,99.

 

 

 

 

 

 

Dit artikel is gesponsord

Leave a Response