Please assign a menu to the primary menu location under menu

Boeken

Boekreview: Memorykonijn

SAMSUNG CSCEen paar weken geleden kregen we een uitnodiging voor de boeklancering van “memorykonijn“. Dit is in een boekhandel in Goes. Helaas is dit wat te ver voor ons. We zijn wel heel nieuwsgierig naar dit boek dus hebben ze er een opgestuurd om over te bloggen.

SAMSUNG CSCHet konijn zoekt het andere konijn, maar hij vindt het vliegtuig. Het rode vliegtuig. Het konijn komt vogels tegen en nog meer vogels. Hij komt een koning tegen en daarna nog een koning. Hij stapt in een blauwe auto en botst daarna bijna tegen een andere blauwe auto met daarin een kip. Hij loopt verder samen met de kip, op zoek naar het konijn. Ze SAMSUNG CSCkomen een andere kip tegen tussen een volk met allemaal dieren. Met dit volk zwemt het konijn naar een eiland, tijdens het zwemmen komt er nog een volk met allemaal dieren hun tegemoet zwemmen. De vissen helpen hem daarna verder zwemmen, maar ook zij komen weer andere vissen tegen. Het konijn is op zoek naar de draak, want hij heeft het andere konijn zei het volk. Op het SAMSUNG CSCeiland ziet hij de draak, de draak wil het konijn niet geven, want dan is de draak alleen. Het konijn vraagt een kever om de andere draak te zoeken. Even later komt de andere draak aanvliegen. De draken hebben elkaar gevonden. Nu is konijn eindelijk samen met het andere konijn! Iedereen heeft elkaar nu gevonden.

Dit boek legt op een hele goede manier uit hoe memory SAMSUNG CSCwerkt. Ik doe dit spel vaker met kinderen. Dit is vaak een eerste spel dat een kindje leert vanaf ongeveer 2,5 jaar. Ik begin eerst met een paar kaartjes van het spel en breidt dit steeds meer uit tot ze het heel goed kunnen. Met dit boek wordt dat nog makkelijker. Aan het einde van het boek zit het bijpassende memory spel, dat maakt dit boek helemaal compleet!

SAMSUNG CSC Wat een goed en origineel boek. Heel pedagogisch verantwoord boek. Ik hou toevallig veel van spelletjes spelen, boeken lezen en knutselen met kinderen. Deze ga ik meenemen naar mijn werk om kinderen het spel memory uit te leggen! Het boek Memorykonijn is €16,95. Ik vind dit een normale prijs voor dit boek. Boeken van groot formaat zonder een memoryspel zijn vaak rond de €19,95, Memorykonijn van iets kleiner, formaat met spel is zelfs goedkoper. Twee in één. Een aanrader voor een pedagogisch verantwoord cadeau voor kinderen.

-X-

Annelon

 

Leave a Response