Please assign a menu to the primary menu location under menu

BoekenReviews

Boekreview: Het Gouden Fiepboek

Wij en Nola houden van kinderboeken. Elke avond voor het slapen gaan wordt Nola voorgelezen door haar papa en overdag lezen wij ook vaak. Wanneer ik boven de was op vouw of bezig ben in de badkamer zit Nola vaak op haar bed boekjes te lezen. De meeste boekjes staan namelijk in haar boekenkastje in haar slaapkamer.

De gouden boekjes zijn favoriet bij Nola. Ze vallen erg op in haar boekenkastje. Nu is er ook een groot voorleesboek van de Gouden boekjes “Het Gouden Fiepboek“. Deze wilde ik heel graag reviewen. Ik was erg benieuwd.

10-16-gouden-voorleesboek-boek-voorlezen-boekreview-boeken-fiep-westendorp-nola-baby-kinderen-nanny-moeder-mama-blog-inhoud

In dit boek staan veel versjes en verhalen. Het zijn kleine verhaaltjes die samen een groot verhaal vormen. Erg handig die kleine verhaaltjes want zo kan je zelf bepalen hoe lang je aan het voorlezen bent en hoe laat de kleine dus gaat slapen ;-).

10-16-gouden-voorleesboek-boek-voorlezen-boekreview-boeken-fiep-westendorp-nola-baby-kinderen-nanny-moeder-mama-blog-lezen

Zoals je al uit de titel van het boek op kan maken is dit een gouden voorleesboek met versjes en verhaaltjes van Fiep Westendorp. Dit zie je meteen al aan de leuke tekeningen. Een van de leuke verhaaltjes is het verhaal over de lachende pony.

10-16-gouden-voorleesboek-boek-voorlezen-boekreview-boeken-fiep-westendorp-nola-baby-kinderen-nanny-moeder-mama-blog-verhaal
Nola vindt het erg leuk wanneer wij voorlezen uit dit boek al vraag ik mij af wat ze er nou van vindt en hoe ze er over denkt. Dit boek is echt wat voor kinderen vanaf een jaar of drie.

10-16-gouden-voorleesboek-boek-voorlezen-boekreview-boeken-fiep-westendorp-nola-baby-kinderen-nanny-moeder-mama-blog-dierentuin

Het Gouden voorleesboek van Fiep Westendorp is een super leuk boek. Echt een verjaardagscadeautip en leuk voor Sinterklaas en Kerst. Het boek is €15,-. Dat vind ik niet veel voor een Gouden boek.

-X-

Annelon

 

 

Dit artikel is gesponsord

Leave a Response