Please assign a menu to the primary menu location under menu

Al een tijdje ben ik op zoek naar een riem voor Nola. Een kinderriem die Nola goed zou passen. Van Kidzzbelts ontvingen wij twee mooie riemen. Ik mocht ze zelf uitkiezen. Ik koos voor een dunne, bruine, gevlochten riem. Nola draagt vaak broekjes van Zara en daar past sowieso een dun riempje door. Ook koos ik voor een normaal formaat riem in een glimmend grijze kleur. Tegen zilver aan. Deze riem heeft op de lus van de riem leuke stuts. Zilveren rondjes. Bij deze riem twijfelde ik of die door de lusjes van de broeken van Zara zou passen.

Toen ik ze binnen kreeg heb ik het meteen geprobeerd. Ze passen beide door de lusjes van de Zara broeken :-). Super mooi staan ze. Ze kunnen ook nog eens beide twee keer door de lusjes. Zo heb je het einde van de riem niet zo los hangen. Nola is bijna drie jaar en heeft een normaal postuur. Ze heeft maat 55.

De zilver/grijze riem past bij bijna alle kleding. Zilver/grijs matcht met veel andere kleuren. De bruine gevlochten riem past ook bij veel kleding, maar persoonlijk vind ik het niet bij alle passen. Ik kijk vaak naar wat voor kleur schoenen ze aan heeft. Als je riem matcht met de kleur schoenen kom je vaak al een end. Het liefst precies dezelfde kleuren.

De bruin gevlochte riem is €19,95. De zilver/grijze riem met studs is €17,95.

 

Tags : kinderriemen

Leave a Response