Please assign a menu to the primary menu location under menu

KledingReviews

Review: Leuk setje van Tinymoon

Een paar weken terug kreeg ik een super leuk setje binnen12-15-tinymoon-broekje-sjaal-handgemaakt-handmade-nanny-moeder-meisje-amsterdam-baby-peuter-mooi van Tinymoon. Een leuk broekje met sjaal van dezelfde stof.

Omdat het een vrij drukke print is doe ik er een basic romper en vestje op. Je hebt zo in één keer een mooi gecombineerd kledingsetje.

Ik heb voor Nola maat 80. Ze is 1 jaar. Ik denk dat ze de broek nog wel een half jaar pas en de sjaal blijft ze natuurlijk voor altijd passen. Nu sla ik de sjaal, bij Nola, vier keer om. Drie keer kan ook maar dan gaat ze er aan trekken en er mee 12-15-tinymoon-broekje-sjaal-handgemaakt-handmade-nanny-moeder-meisje-amsterdam-baby-peuter-sliertjesspelen. Nola is namelijk gek op sjaals. Ze kan ze zelf om en af doen. Als ik hem drie keer bij haar om sla dan staat het wel wat stoerder. Het broekje zit lekker baggie. Je kan hem los doen en aansnoeren met het leuke koord die je aan het broekje ziet hangen. Dat vind ik een heel leuk en mooi detail aan het broekje. Je ziet dat niet vaak.

De kleding van Tinymoon wordt handgemaakt.12-15-tinymoon-broekje-sjaal-handgemaakt-handmade-nanny-moeder-meisje-amsterdam-baby-peuter-sjaal Ze zijn eerst begonnen met de broekjes te maken voor hun dochtertje, maar nu verkopen ze de broekjes en sjaaltjes ook op Facebook. Ze zijn onderhand al erg populair.

Wij zijn blij met het setje. Dit setje heet Indian Peafowl. Het broekje + de sjaal is €34,95. Je kan over de mail of via Facebook een bestelling plaatsen.

-X-

Annelon

1 Comment

Leave a Response