Please assign a menu to the primary menu location under menu

Ongecategoriseerd

Nanny Annelon is Mama Annelon

Deze blog is wat aan de late kant. Maar dat komt omdat ik de laatste tijd erg druk was (en ben) met mezelf en mijn mini-me. Aan het einde van mijn zwangerschap kon ik echt niks meer en lag ik veel op bed.


8 december 2014 is Nola Sofie Hartlief geboren! Mijn kindje die ik zelf mag gaan opvoeden. Ook al ben ik nanny, een eigen kindje is zo anders! De eerste huilbui van Nola was vreselijk, ik moest zelf gewoon ook huilen :-P. Als nanny doe ik dat natuurlijk niet. Nola heeft erg veel last van krampjes en als ze dan huilt en soms ontroostbaar is dan raakt dat mij enorm. Als nanny kan je daar anders naar kijken, dan raakt het je ook wel maar dan doe je gewoon je werk. Je probeert de ouders dan ook gerust te stellen en zoveel mogelijk te helpen. Nu moet ik zelf gerust gesteld worden.

Een zwangerschapsverlof is er niet voor niets kan ik je vertellen! Je moet je baby leren kennen en je ritme, samen met de baby en je man, vinden. Je bent eigenlijk de hele tijd bezig met je kleintje. Ze komt natuurlijk uit een hele kleine ruimte met maar weinig verschillende soorten geluiden. Nu is ze in de weide wereld en hoort ze heel veel geluiden. Gelukkig ziet ze nog niet alles. Wat als je meteen alles zou zien, je zou je kapot schrikken als baby. Nola slaapt dan ook lekker bij mij in bed en is graag bij me. Hier zijn de meningen nogal over verdeeld. Ik vind dat nu nog prima. Straks moet ze wel lekker in haar eigen bedje gaan slapen.

2014-12-10 09.14.48Xx Annelon

 

 

Leave a Response