Please assign a menu to the primary menu location under menu

Knutselen

Knutselen: Gezellige windlichtjes maken

We hadden glazen potjes van babyvoeding. Hier wilde we 11-15-benodigdheden-knutselen-windlichtjes-glazen-potjes-papier-marche-waxinelichtjes-lijmgraag wat van knutselen. Bij de action zagen we neppe waxinelichtjes liggen. Deze gaan we gebruiken, we willen namelijk windlichtjes maken.

Wat wij hebben gebruikt:

  • Elektrische lichtjes (Action)
  • Vloeibare lijm
  • Schaar11-15-benodigdheden-knutselen-windlichtjes-glazen-potjes-papier-marche-waxinelichtjes-lijm-plakken-kinderen-kleuter-peuter-knippen
  • Papier-maché
  • Glazen potjes

Ik doe eerst een klodder lijm op een schoteltje zodat Anna met een kwast de lijm op het glazen potje kan smeren. Daarna knipt ze stukjes van het papier-maché en plakt deze op het glazen potje.

11-15-benodigdheden-knutselen-windlichtjes-glazen-potjes-papier-marche-waxinelichtjes-lijm-plakken-kinderen-kleuter-peuterOp een gegeven moment scheurt
ze de stukjes in plaats van te knippen, maar dat is prima want papier-maché knippen is moeilijk met een kinderschaartje.

We hebben twee potjes mooi gemaakt en doen de elektrische waxinelichtjes er in.

Samen drinken we op de bank gezellig een lekker kopje thee 11-15-benodigdheden-knutselen-windlichtjes-glazen-potjes-papier-marche-waxinelichtjes-lijm-plakken-kinderen-kleuter-peuter-thee-drinkenmet twee mooie windlichtjes op de tafel :-).

-X-

Annelon

Leave a Response