Please assign a menu to the primary menu location under menu

BabyVeiligheid

Gehoorbescherming voor baby’s en kinderen

Nola was 7 weken toen we naar FoodSoulFestival gingen. Dit was een klein indoor festival waar ook veel kinderen liepen. Wel was er vrij harde muziek. Ik vind dat je dit soort dingen met kleine baby’s en kinderen gewoon kan doen, maar over één ding was ik wel een beetje onzeker en dat is het geluid. Hier heb ik nu een oplossing voor gevonden.


Ik ging eens googelen op gehoorbescherming baby’s. Er verschenen allemaal afbeeldingen van koptelefoons voor kinderen. Op Bol.com heb ik hiernaar gezocht en kwam ik op de koptelefoon van “Em’s 4 bubs”.  Deze koptelefoon is ontworpen voor baby’s en jonge kinderen. Je hebt verschillende kleuren en printen.

De headphone heb ik besteld en kreeg ik twee dagen later binnen.

2015-02-05 18.59.29-1

We hebben gekozen voor een mooie roze met witte stippen. De haarband zit los van de oorbechermers. Deze kan je zelf aan de haarband bevestigen.

2015-02-05 18.59.28

2015-02-05 18.59.28-1

 

De gehoorbeschermers zien er, bij de baby, hartstikke hip uit. Zo kan je met een gerust hart je kindje meenemen naar een evenement waar veel lawaai is. Je hoeft nu niet meer onzeker te zijn over de geluiden, het geschreeuw en de muziek.

 

2015-02-05 18.59.29

-X-

Annelon

 

Leave a Response