Please assign a menu to the primary menu location under menu

Interieur

Work… inspiration marmer style

Het is altijd leuk om mensen te helpen met een nieuwe inrichting. In deze blog laat ik je wat zien uit een interieur style voor een een kapsalon. Dagelijks ben ik bezig met een stukje interieur; behang. Ik vind het erg leuk werk. Elke dag zie ik wel weer iets nieuws voorbij komen of vindt zelf nieuwe leuke dessins waar mensen vervolgens heel blij mee zijn. Beetje creativiteit en contact met mensen is iets wat mij wel voldoening geeft!

In dit geval wordt het dus behang voor in een kapsalon. Dit moet natuurlijk matchen met het gehele interieur dus maak ik vaak een moodboard. In dit geval is er nog niet echt een idee over nieuw interieur, maar zijn er wel wensen.

This image has an empty alt attribute; its file name is inrichting-interieur-interiour-marmer-fotobehang-behang-muurbekleding-kapsalon-salon-kapper-annelon-1-1024x768.jpeg

De kapsalon moet iets klassieks uitstralen met een fijne sfeer. Hierbij denk ik vaak aan zachte beige en bruine tinten, goud, schilderijen, kaarsjes en kroonluchters. Dan zou ik zelf kiezen voor onder andere marmer behang.

Ik vind het mooi staan als het marmer behang op één muur zit en dan mooi matcht met een ander soort behang op een andere wand. Als we spreken over een kapsalon dan staat een marmer behang mooi achter een toonbank of achter een bank in bijvoorbeeld de wachtruimte. Daarnaast kan je dan nog kiezen voor een ander soort behang dat past in het interieur. In dit geval moet het interieur “classy” zijn en een beetje rust, warmte en gezelligheid uitstralen.

Als de wand een beetje rustig blijft dan kan je het daarna nog eindeloos combineren met allerlei andere accessoires.

Een bepaald interieur zorgt voor sfeer. In een wachtruimte is een rustige sfeer aan te raden. Mensen kunnen erg ongeduldig worden of zijn. Dan zijn rustige kleuren en dessins goed voor de stemming.

Het behang dat ik gebruikt heb voor deze moodboards zijn:

Binnenkort meer inspiratie!

Liefs,

Annelon

Tags : werk

Leave a Response