Please assign a menu to the primary menu location under menu

OnderwegReviews

Review: Clarijs regententen voor op de bakfiets

$_82Hier in Amsterdam kan je niet om de bakfietsen heen. Op elke hoek van de straat staat er wel een. Ik heb er ook één, een neppe korte Cargobike bakfiets, die niet meer verkocht wordt omdat hij is nagemaakt. Nu met dit weer gebruik ik een regentent. Deze heb ik van Clarijs covers. Je hebt ze in alle kleuren en maten. Regententen en afdekzeilen hebben ze namelijk ook voor de:

  • 0000165_cargobike-tent-lang-met-rits_300Cargolong
  • De bakfiets van Bakfiets.nl
  • De Dolly transportbike
  • Fietsfabriek bakfiets
  • Babboe big bakfiets.

De regententen voor de Cargobike long en short van Clarijs hebben tegenwoordig een rits er in. Dat is wel heel handig. Het materiaal waarvan de regentent is gemaakt is erg stevig. Dat moet ook wel.

0000841_cargobike-afdekzeil-kort_3000001224_fietstas-s-dots-junior_300Naast een regentent kan je in de winter ook een afdekzeil gebruiken. Deze maakt Clarijs covers ook. Deze zijn er in verschillende kleuren en maten.

Clarijs covers verkoopt ook fietstassen. Hier zijn ze destijds mee begonnen en in gespecialiseerd. Ze hebben er veel van. Met prints of gewoon in één kleur. Voor aan beide kanten van de fiets een tas of voor aan één kant van de fiets een tas.  Deze lichtroze vind
ik zelf het mooiste.

0001891_ferrari-fietstas-rood-creme_300De regententen zijn rond de €175,- en de afdekzeilen rond de €50,-. Ik heb wat research gedaan op het internet en kwam ook geen goedkopere regentent tegen. Het afdekzeil vind ik niet duur. De regententen zie je veel in Amsterdam dus ze zullen bij andere ook wel bevallen.

De fietstassen zijn zo rond de €70,- maar je hebt verschillende soorten en maten en je kan hem ook nog eens zelf samenstellen. Ook kan je er een logo op plaatsen! Als je echt een goede fietstas wil dan moet je voor deze gaan en dan zou ik er als ik jou was gewoon goed geld aan uitgeven.

0001190_babboe-big-tent_300Bij Clarijs kunnen ze ook een mooi gat in de fietstas en de regententen maken zodat je de fietstas makkelijk met een slot aan je fiets vast kan maken. Je fiets zet je dan vast aan bijvoorbeeld een lantaarnpaal.

-X-

Annelon

Leave a Response