Please assign a menu to the primary menu location under menu

MoederdagtipsReviews

Acht leuke moederdag cadeautips!

8 mei is het moederdag. Moeders en oma’s worden weer verwend. De knutselwerkjes van de kinderen zijn natuurlijk het allerleukste, maar naast een knutselwerkje nog een cadeautje krijgen is natuurlijk ook heel leuk.

Cadeautip 1
Zo is het leuk om zelf een magazine in elkaar te zetten. Dit hebben wij een keer gedaan bij de website van Ladyglossy. De oma van Nola was hier toen heel erg blij mee.

SAMSUNG CSC

 

Cadeautip 2
Persoonlijk vind ik het heel leuk om een sieraad cadeau te krijgen. Je kan deze bijvoorbeeld bestellen bij Names4ever. Een webshop met leuke persoonlijke sieraden. Ik heb zelf dit armbandje besteld. Aan dit armbandje kan je altijd nog een hanger hangen. Bij mij zal het in ieder geval niet bij één hanger blijven :-P haha.

4-16-zilveren-armband-jasseron-moederdag-moederdagtips-cadeautips-cadeau-vaderdag-sieraden-persoonlijk-naam

 

Cadeautip 3
Het is ook heel erg leuk om een poster te geven van Printcandy. Bij Printcandy kan je zelf je poster samenstellen en invullen. Zelf heb ik al de geboorteposter van Printcandy, ik heb hier eerder een artikel over geschreven. Hieronder zie je een paar voorbeelden voor moederdag.

4-16-zilveren-armband-jasseron-moederdag-moederdagtips-cadeautips-cadeau-vaderdag-sieraden-persoonlijk-naam-printcandy

4-16-zilveren-armband-jasseron-moederdag-moederdagtips-cadeautips-cadeau-vaderdag-sieraden-persoonlijk-naam-printcandy-printable

 

Cadeautip 4
Een accessoire van bijvoorbeeld Keepitsecretstore is ook heel leuk om te geven. Ik heb zelf al eens een review geschreven over het kettinkje van Nova Dali die je bij Keepitsecretstore kan kopen. Ook hebben zij leuke shawls en tassen!

3-15-Ketting-nova-dali-N-initialen-kettinkje-keepitsecretstore-Moeder-moederdag-baby-kinderen-vrouw-sieraden-nanny-annelon

 

Cadeautip 5
Een fotokalender maken. Cadeaus met leuke foto’s doen het altijd leuk. Bij Fotofabriek kan je deze gemakkelijk maken. Wij hebben er vorig jaar een aan mijn moeder gegeven en ze was daar echt heel blij maken. Wij kozen voor foto’s van ons gezin. Bij elke maand deden we de foto’s van diegene die, die maand, jarig is.

4-16-zilveren-armband-jasseron-moederdag-moederdagtips-cadeautips-cadeau-vaderdag-sieraden-persoonlijk-naam-printcandy-verjaardagskalender-kalender-verjaardag

 

Cadeautip 6
Een leuk kleinigheidje, een kwartetspel van Relax mama. Zij hebben nog veel meer “Relax mama” artikelen zoals een leuk handboekje voor moeders. Ik vind dit echt een aanrader. Echt iets voor een moeder :-)

SAMSUNG CSC

 

Cadeautip 7
Is je vrouw of vriendin zwanger en heeft ze misschien nog geen kindje maar je wil haar toch in het zonnetje zetten, dan is een zwangerschapsketting van Proudmama misschien leuk. Die kan je hier bij Mamakado kopen.

image6

Cadeautip 8
Een leuke en mooie design waterfles die je kan kopen bij Kitchenhugs. Water drinken is heel gezond ook voor de drukke moeders die veel op sleeptouw zijn. Help ze met deze fles herinneren om tussendoor een slokje water te nemen. Ik zou dat echt heel lief vinden als mijn vriend dat zou zeggen en geven haha. Goeie tip toch ;-)

 

image001

image008[1]

 

Dit waren een paar leuke tips. Vind je ze niet leuk? Dan vind je vast wat anders leuks. Dit was ter inspiratie. Op elke webshop kan je natuurlijk ook andere dingen bestellen voor je moeder of oma.

Fijne moederdag! <3

-X-

Annelon

2 Comments

    1. Graag gedaan, ik zag ze en dacht meteen “die moet in het artikel”. Ik vind ze erg mooi en leuk. Elke moeder kan denk ik wel een fles water gebruiken ;-). Dan is het leuk als hij er zo uit ziet. Ik zelf vergeet vaak te drinken omdat ik elke keer zo druk bezig ben met de kids. -X-

Leave a Response