Please assign a menu to the primary menu location under menu

Dit kende ik nog niet, totdat ik de Twelfie-Kit op de Negenmaandenbeurs voorbij zag komen. Ik dacht daar wil ik wel een artikel aan wijden. De Twelfie-Kit is van Nathis.

De Twelfie-Kit is een langwerpige doos. Alleen de doos ziet er al mooi uit. Hij is stevig en je kan hem openen en dicht doen met klittenband. Dit komt doordat je de doos wel moet/kan bewaren. In de doos zitten allemaal kroontjes. Op elk kroontje staat een cijfer die staat voor het aantal maanden dat je kindje is.

Rechts zie je de kroontjes en links allemaal vierkantjes met cijfers. De kroontjes staan voor het aantal maanden dat je kindje is. Elke maand maak je een mooie foto van je kindje met het kroontje die staat voor het aantal maanden. Een ver-maand-dag. Liam is drie maanden dus we hebben drie foto’s met kroontjes. Dit is de foto van Liam met één maand.

En moet je hem nou eens zien! Een vrolijk mannetje van drie maanden. Wat een verschil he!?

Je maakt het kroontje op maat. Dit doe je op de achterkant van het kroontje. Het zijn een soort haakjes. Het was even passen en meten maar uiteindelijk heb je het kroontje op de goede maat. De kroontjes passen dus op elk hoofdje omdat ze in de grootte verstelbaar zijn.

De doos met kroontjes ziet er niet voor niks zo mooi uit! je kan namelijk de foto’s in de doos plakken. Zo heb je een mooie herinnering aan de maanden van je kindje. Je ziet zo heel mooi de groei en ontwikkeling.

Omdat je geen namen of iets op de kroontjes schrijft kan je ze makkelijk voor je volgende kindje gebruiken. Je hebt dan alleen niet nog zo een mooie verpakking. Het leukste is dus om voor elk kindje een nieuwe envelop te kopen. De Twelfie-Kit is diep/hoog genoeg om de geboortekaartjes en uiteindelijk de verjaardagskaarten van de eerste verjaardag in te bewaren.

Je hebt deze envelop in de kleuren blauw, groen en roze. Deze zijn €29,95. Ook heb je de Twelfie-box. Dit is een een luxe doos waarin je de foto’s bewaart, maar ook nog andere herinneringen zoals het armbandje van het ziekenhuis of zijn of haar eerste mutsje. Deze is €38,95. Een envelop met alleen maar de kroontjes is €19,95. Hierbij heb je dus geen envelop waar je foto’s op kan plakken en geen doos voor herinneringen, maar deze zijn natuurlijk ook heel leuk.

 

 

 

 

 

 

 

Dit artikel is gesponsord

3 Comments

  1. Hi Jasmijn,

   Dank voor je positieve reactie! Het is zeker leuk om op deze manier terug te kijken hoe jouw baby in het eerste jaar veranderd is… want dat doet hij/zij… Sommige baby’s herken je niet meer terug!

   Gr.
   Nathasja
   Nathis

Leave a Response