Please assign a menu to the primary menu location under menu

Dit jaar zijn wij voor het eerst met ons gezin naar het buitenland op vakantie gegaan. Wij kozen voor de camping “Iris Parc” in Frankrijk. Wat was dit een leuke tijd! Op en top genieten van elkaar.

Op de camping hadden ze een enorm zwembad voor de kleintjes. We moesten voor de vakantie dus wel leuke zwemkleding aanschaffen.

Van Vingino kregen wij een leuke bikini met mooie bloemen.

Het topje maak je open en dicht zoals elke bikini. De schouderbandjes zijn erg makkelijk te verstellen maar raken tijdens het zwemmen niet los. Het topje lubberde niet. Die bleef mooi op zijn plaats. Vaak zie je kindjes met bikini’s aan waarbij het topje helemaal naar boven is gekropen, maar deze blijft goed zitten. De kinderen hebben natuurlijk niet zoveel te verbergen, maar toch staat dit leuk. Nola heeft ook weleens alleen het broekje aan gehad, maar toch ook wel heel vaak het topje. Ze vond het topje namelijk ook wel heel leuk.

Het broekje zit mooi om haar billen (luier) heen. Je kan er nog een zwemluier onder proppen. Dit staat niet heel leuk onder deze mooie bikini maar het is niet anders. Straks poept Nola nog in het zwembad.

Ik vind het altijd belangrijk dat mijn kinderen er goed uit zien. Stiekem wil ik wel met ze pronken. Dat dus ook in het zwembad :-). Ik ben gewoon een hele trotse mama. Daarnaast ben ik ook wel vrij hoor. Nola loopt ook vaak zat in kleding die zij persee aan wil. Dat ziet er ook niet altijd al te fraai uit hoor ;-). Ze wil af en toe bijvoorbeeld haar regenlaarzen aan (haar lievelings) terwijl het 38 graden is.

Dit is toch ook te schattig. Zo ziet een blij kindje er ook weleens uit. Lekker speels en wild op haar manier.

Deze bikini is €39,99. Dat is niet duur voor het merk Vingino. Ik koop vaak kleding van de goedkopere merken/winkels en match dit dan vaak met de wat duurdere merken zoals Vingino. Wij zijn erg blij met de bikini en ik heb er zeker complimentjes voor gekregen ;-).

Op moment van schrijven is er sale bij Vingino! De bikini’s zijn nu €20,-. Ook deze.

 

 

 

 

 

Dit artikel is gesponsord

Tags : zwemkleding

Leave a Response