Please assign a menu to the primary menu location under menu

Bij Top-Zwembadshop mochten wij een zwembadje uitkiezen. Naja “tje”, het is uiteindelijk een erg groot zwembadje geworden.

Wij kozen namelijk voor het zwembadje “Dinoland”. Wij kozen deze omdat Nola dol is op glijbanen en laat er in dit opblaasbaar zwembadje nou een glijbaantje zitten.

Wanneer je wat bij Zwembadshop besteld heb je je bestelling binnen twee á drie dagen binnen. Zo hadden wij het zwembadje binnen twee dagen in huis.

Zoals je boven op de afbeelding ziet is het zwembadje in de vorm van een landschap met dino’s. Er staan twee losse dino’s op. Bij zwembadjes met losse elementen irriteer ik mij altijd enorm wanneer deze continu omvallen. Doordat dit zwembadje van goede kwaliteit is, dus iets duurder dan normaal, blijven de losse dino’s goed staan.

De oranje dino houdt een ring vast waarmee je de balletjes moet proberen door de ring heen te gooien. Deze balletjes krijg je ook bij het zwembadje. Naast de balletjes zitten er ook ringen bij. De gele dino op een paaltje kijkt omhoog waardoor je de ringen om zijn snavel heen kan gooien.

De blauwe dino (boog over het zwembadje) sproeit water over het glijbaantje. Deze sproeit alleen water wanneer je de tuinslang hierop aansluit. Deze sproeier doet het erg goed, maar zonder de sproeier is het ook een leuk badje. Het water uit de sproeier zorgt er alleen wel voor dat je beter van de glijbaan af kan glijden.

Met het zwembadje opzetten ben je wel even bezig, je hebt een goede pomp nodig. Het beste is een elektrische pomp. Ik vond het wel moeilijk om alles zo hard mogelijk op te pompen en op tijd het afsluitdopje te sluiten. Het zwembadje kan je het beste op een zachte ondergrond, zoals gras of zand, plaatsen. Ons gras was net gelegd dus hebben wij het badje op een kleed op de tegels gezet.

Het is een erg leuk zwembadje waar je meer in kan dan alleen zwemmen. Nola en haar vriendinnetjes vinden het erg leuk om in te spelen. Ze vond het nog te moeilijk om de ringen om de snavel van de dino te gooien, maar de ringen over snavel neerleggen was ook leuk. Nola kan al goed gooien dus de ballen door de ring heen gooien vond ze erg leuk.

Dit zwembadje “Dinoland” is €59,95. Hij is prijzig maar van goede kwaliteit dus gaat lang mee. Persoonlijk zou ik eerder een duur badje van een merk dat gespecialiseerd is in zwembadjes kopen dan een goedkope van een onbekend merk. Ik heb er een hekel aan wanneer ik een badje op zet en hij lek blijkt te zijn.

 

 

 

 

 

 

Dit artikel is gesponsord

Leave a Response