Please assign a menu to the primary menu location under menu

Wij kregen een leuk boxkleed toegestuurd. Dit is een lekker zacht boxkleed maar ook een hangmat. Heel leuk en uniek. Hangloose baby is ontwikkeld door vijf mannen. Zij hebben dit samen bedacht.

Wij kregen de crèmekleurige met aan de onderkant okergeel, je kan ook kiezen voor lichtgrijs met mint, Antraciet grijs met blauw of antraciet grijs met roze. De kleurtjes zitten eronder. Deze zie je wanneer je de Hangloose ophangt als hangmat. Je zal dat in de afbeeldingen hieronder wel zien. De crèmekleurige kwam voor ons goed uit want wij hebben een grijze box.

Als boxkleed is die heerlijk zacht. Vrij dik is die ook. Veel boxkleden vind ik zo dun waardoor je baby op een harde ondergrond ligt. Ik vind het altijd zielig om kleine baby’s zo open in een box te leggen. Wij lossen dit op door Liam in een voedingskussen in de box te leggen. Zo voelen ze zich meer geborgen. Ze komen immers uit een kleine warme omgeving. Liam heeft ook nog eens last van een verborgen reflux dus plat liggen gaat sowieso niet goed bij hem en dat wil hij ook niet. Wanneer hij rond de 6 maanden is kan hij wel makkelijk op een boxkleed liggen.

Wat de Hangloose zo uniek maakt is dat je hem, in de box, op kan hangen. In elke hoek van het boxkleed zitten haken. Deze kan je vastbinden aan elke hoek van de box.

In de Hangloose zie je allemaal vouwen zitten. Deze kan je vouwen tot een lekker nestje. Je kindje zal dit heerlijk vinden en voelt zich meer geborgen dan op een plat boxkleed.

Ik gaf al aan dat Liam last heeft van een verborgen reflux, daarom is dit boxkleed ideaal, ik kan hem zo vouwen als ik wil. Ik zal hem dus een stukje onder het hoofdeinde en onder zijn rug kunnen vouwen, zodat het zuur minder snel omhoog komt.

Aan de onderkant heeft de Hangloose een leuk kleurtje. Bij die van ons is dat okergeel. Deze zie je wanneer je de Hangloose ophangt. Dat vind ik een leuk detail van de Hangloose. Toevallig heb ik, in zijn box, bijtspeelgoed in ook crèmekleur en okergeel :-). Staat erg leuk zo.

Het is een super boxkleed. Hij is zacht en ziet er mooi uit! Past prima in een strak interieur. Het enige nadeel dat ik vind is, wanneer je de Hangloose ophangt, je de plank van de box ziet. Op de één of andere manier zijn deze planken nooit geverfd aan de bovenkant. Heel storend, ik snap niet waarom ze dit niet gewoon doen.

Maar goed met een leuk kleedje ziet het er al een stuk beter uit.

De Hangloose is €89,-. Boxkleden varieren tussen de €50,- en €100,-. Hij is dus iets duurder dan een gemiddelde boxkleed, maar dat is wel logisch aangezien er speciale details aan zitten en het dus niet zomaar een boxkleed is.

 

 

 

 

 

 

Dit artikel is gesponsord

Tags : boxkleed

Leave a Response